Dag 4. i min väska finns...

Eftersom jag uteslöt att skriva listan igår då jag kräktes då mitt mycket medtagna huvud valde att ha migrän, så får jag göra det idag. Jag ska minsann klara av att göra hela listan, har aldrig lyckats tidigare men nångång måste vara den första.
 
Hm, i min väska.. Om sanningen ska fram så har använder jag sällan en väska (galen sanning jag just avslöjade). Jag har däremot flera väskor som ligger här och var, och skulle tro dom flesta är fyllda med damm och skräp. Förutom såklart min ridväska, där har jag allt möjligt roligt i hästväg, och inte i hästväg. Vet däremot att i min tygpåse från gina tricot så har jag en mosad banan i samt min historiabok (hoppas inte olle läser detta). Känner som att jag måste ta tag i det, men den väldigt starka bananlukten gör att jag helt glömmer vad jag håller på med och får ett galet sug efter banan, så det slutar alltid med att jag äter en.. Dock inte den i väskan då. 
 
Tråkigt och kort inlägg, men tyvärr så innehåller mina väsker så lite spännande. Men för att prata om väskor så måste jag berätta om min pappas hemska cykelväska nu när jag ändå håller på. Det ser ut ungefär som en magväska men den sitter alltså fast i cykeln och den går som inte ens att få av. Den tyckte min pappa gott och väl att jag kunde packa ner mina stackars böcker i och cykla till skolan. Hemska hemska cykelväska. 
 
 
 



RSS 2.0